Bildkonst

Jag önskar måla det som förenar oss. Det som påminner oss om att oavsett vart vi kommer i från och hur olika vi kanske är - då finns det också massor vi har gemensamt. - Att vi föds, delar jorden vi lever på, att vi i grund och botten går igenom samma utmaningar och känslor.
När jag målar hittar jag inspiration i det stora magiska och i det lilla mirakel - i rymdens oändlighet, i flodernas formationer sett från ovan, i barken på trädet som har den vackraste struktur, i ljuset som ses dansande över marken och i formarna på cellerna som finns inuti dig och inuti mig.

Jag tittar på hur naturen gör och blir igen och igen inspirerad:
Naturen vågar blomma maximalt, den vågar sätta in allt, den vågar släppa taget på hösten och transformeras och den vågar låta löven falla för att låta nytt växa fram när tiden är rätt.
Tänk om vi alla skulle våga detta:
Stå stärkt i vår kraft, inte jämföra oss med varandra, kliva in i modet att transformeras och tillsammans gå in i det nya igen och igen!
Utöver att vara konstnär är jag också utbildad på universitetet i pedagogik, sociologi & psykologi, Coach och Stressrådgivare Jag erbjuder även sessioner som Kreativ Mentor.

Kontakt:

Carmen 
Mobil: 0760387155
Epost: carmen.faunback@gmail.com
Hemsida: www.carmenchor.com
Facebook sida: Carmen Chor Faunbäck - Artist