Carmen Chor Faunbäck

Coach, Stressrådgivare, Beteendevetare & Konstnär
Konstnär genom 25 år där jag skapar måleri med akryl och blandteknik. Har sedan ett år tillbaka flyttat hem ateljén för att ha möjlighet att måla mer.   ställer bland annat ut på Åkersberg  i Höör under konstrundan Mittskåne varje påsk, men även på andra platser i Sverige och Danmark.
Jag erbjuder livs-coachning och stress-rådgivning. Min kunder är människor som tycker att livet går lite fort och de behöver inspiration till att hitta mer tid, överskott eller överblick.

Du får kunskap om stress/belastning och konkreta redskap att få ännu mer kontakt med din egen inre röst och klarhet.
Jag erbjuder också rådgivning där vi placerar dig på stress-trappan och du får inblick i hur stressad du egentligen är - ofta blir vi fart-blinda på vår egen situation och vi har tendens att pressa oss själv hårdare än vi är medvetna om. Det finns också många myter om stress, om vad som stressar och om hur kroppen reagerar - hos mig får du en klar bild av din situation och kompetent rådgivning.
Min största styrka som coach är, att jag väljer vara en människa som möter en annan människa. Detta skapar tillit. Tillit skapar öppenhet. Öppenhet skapar större sannolikhet att lyckas nå de uppsatta målen.

Läs mer om min coachning, rådgivning, & konst. Jag håller även i konceptet "Play Full Hearts":

Stressrådgivning
Kreativ Mentor
Livscoachning & Balansrådgivning
Play Full Hearts - musikkvällar
Konst

Kontakt:

Carmen Chor Faunbäck
Mobil: 076-0387155
Email: carmen.faunback@gmail.com
Hemsida för konst:
Konst: www.carmenchor.com     
Facebook: Carmen Chor Faunbäck - Artist