Michael Lind

inspiratör, producent av text, film & podcast m fokus på positiva berättelser & samhällförändring


Jag arbetar med att inspirera människor att göra andra val i sina liv, bland annat genom text, film och podcast. Dels har jag min egen kanal, En enkel man, men driver även tillsammans med Johanna Stjerndahl också Tillsammanspodden & Tillsammansbloggen.

En enkel man handlar om hur jag, precis som vem som helst, kan göra förändringar som har positiva effekter på omvärlden. Med det menas inte att jag har alla svaren utan att jag är i ständig skola och sprider det jag lär mig till dig. Att bli ifrågasatt kan så klart kännas jobbigt, men jag uppmanar alla som läser eller lyssnar på mig att säga sin sak, så vi båda kan lära oss något nytt. Hur vi lever våra liv handlar om perspektiv och förhållningssätt och de förändras ständigt och jämt.
Tillsammansbloggen handlar om att sprida de positiva berättelser som finns runt omkring oss. Vi träffar människor som redan idag arbetar med att göra världen till en bättre plats på olika sätt. Vi blandar även in andlighet i våra samtal då det är något som ofta saknas i de vanliga medierna och är något som berör oss djupt.
I övrigt är jag en person som tycker om att lyssna mer än att prata och är intresserad av hälsa och kommer att utveckla mig inom det området på flera sätt.
Jag engagerar mig även i att försöka göra en faktisk förändring av samhällets struktur, det gör jag främst genom den lokala föreningen Alla Höör Ihop men även den internationella rörelsen Ubuntu Movement (som ligger till grund för Alla Höör Ihop).

Kontakt:

Michael Lind
Mobil: 0763-05 98 89
Email: michael@enenkelman.se
Hemsida: www.enenkelman.se