Förlossningscoachning
m Anna Tallwe, Din Gravid Coach
För dig som har en jobbig upplevelse med dig från att föda. Det kan vara något du återkommer till när du tänker på eller pratar om din förlossning som inte känns bra. Eller kan det vara så att du hade en traumatisk upplevelse av att föda barn. Du kanske inte ens vill prata om eller tänka på din förlossning.
Detta samtal kan även vända sig till dig som varit stöd under förlossningen. Du kan också vara påverkad av en tidigare upplevelse. Kanske har du haft svårt att vara närvarande med familjen efter förlossningen eller att känna närhet till din partner.
Tusen tack för i torsdags. Det var en enorm lättnad att få berätta min historia för någon som bara lyssnade, utan att försöka bortförklara det som hände. Jag har de senaste veckorna haft lite problem med att magen gång på gång spänt och känts ”hård” och obekväm, men det har nu nästan försvunnit… Tänk att det påverkat mig så mycket fysiskt.” – Gina, 2 barns mamma som hade en jobbig upplevelse av sin första förlossning.
"Jag har gått i samtal inom vården för min upplevelse men aldrig nått hela vägen. Detta gjorde så stor skillnad. Nu känner jag mig mer fri och det känns som att jag inte bara ser det som var jobbigt längre. Behöver inte längre undvika sammanhang där det pratas om förlossningar. Framförallt är jag helt redo att bli gravid igen. Du är verkligen viktig för alla oss som mår dåligt på grund av en förlossningen. Alla vi skulle få möta en Anna" -Valerie, 1 år efter sin första förlossning
Kostnad: 700kr
Plats: Malmö, Lund, Höör, Stockholm eller via Skype.

Kontakt

Anna Tallwe
Epost: anna@gravidcoach.se
Hemsida: www.gravidcoach.se/samtal