Gravidcoachning
m Anna Tallwe, Din Gravid Coach

Samtalet är för dig som bär på oro och rädsla runt graviditeten eller inför förlossningen. Ofta ger sig denna oro och rädsla uttryck i att stort behov av att veta allt, gå alla kurser som finns eller motsatsen att inte vilja prata om graviditeten och förlossningen. Om ni är två kan ni kommma tillsammans på ett samtal eller så kommer du som är gravid själv.
Är det så att du ännu inte är gravid och längtar men inte vågar på grund av rädsla? Då är det också möjligt att få hjälp via ett gravidcoachningssamtal.

Så mycket jag förstår efter bara två samtal, om mig själv och om att föda som ingen tidigare fått mig att förstå. Jag var stressad mitt i karriären och att jag skulle föda ökade på stressen och skapa en massa ångest. Ville bara ha kontroll och tänkte att enda sättet för mig att kunna klara detta är genom ett kejsarsnitt. Och det ville jag egentligen inte heller. Nu kan jag inte ens förstå varför jag skulle vilja det. Tror detta kommer att hjälpa mig på så många plan i livet och att jag kan börja andas igen : ) Tack för att jag hittade dig"
- Nicole, gravid med första barnet

Kontakt

Anna Tallwe
Epost: anna@gravidcoach.se
Hemsida: www.gravidcoach.se/samtal