STRESSRÅDGIVNING
m. Daniel Faunbäck  eller  Carmen Faunbäck
"Stress är en hälsosam reaktion på en överbelastning. Det finns många redskap som förebygger och hjälper även när du är mitt i stressen"

Både Daniel & Carmen är utbildade Stresscoacher och Stressrådgivare hos Danmarks framstående stressexpert "Matzau Psykologer".
Du får en kartläggning av din stressnivå, överblick över din livssituation, information om den fysiologiska bakgrunden för stress, samt personlig rådgivning som passar ditt liv.
Vi ger dig effetiva kunskapsbaserade redskap som ökar trivsel och minskar risken att drappas av stress.
Stress är ett ord många använder och ett tema som många har en mening om. Hos oss får du evidensbaserad kunskap om vad stress är, hur kroppen reagerar och vad precis du behöver göra utifrån din livssituation.
Det allra viktigaste budskapet är att "stress är en hälsosam reaktion på en överbelastning". Det finns INGET fel på dig - men det finns saker i dit liv du kan göra anorlunda!
Stress är den nya växande folksjukdomen och nästan alla sam drabbas säger "jag trodde inte JAG var i risk-zonen, jag brukur ju kunna hantera många bollar i luften". Du behöver inte vänta till du blir sjuk av stress - boka en session och vi lovar dig att du går hem med en klarare bild och nya verktyg!
1:a session varar alltid 1,5 timme eftersom vi ska lära känna varandra och tillsammans gå igenom vårt verktyg som heter "stress-trappan". Resterande sessioner varar 1 timme. Det finns även möjlighet att ta vissa sessioner online.
Paketpris med 3 sessioner:
3 sessioner face to face: 2000 kronor
Paketpris med 2 sessioner + 2 online sessioner:
2 sessioner face-to-face, 2 sessioner online (45 min): 2200 kronor
Enkelsessioner (face-to-face):
750 kronor (1 timme)
Enkelsessioner (online):
450 kronor (45 min)
Sessionerna äger rum i Malmö, Lund eller Höör.

är Stressrådgivare, Coach, Konstnär och Beteendevetare. Som coach har Carmen gett mer än 1600 coach-sessioner över de senaste åren. Hennes styrka är att hon snabbt ser kärnen i problemställningen och även ser människan och själan bakom. Carmen har även arbetat 25 år som bildkonstnär och har hållit i personlig utveckling för grupper och organisationer.
Kontakt:
Carmen Chor Faunbäck
Mobil: 0760387155
Epost: carmen.faunback@gmail.com

är Stressrådgivare, Naturterapeut, Massör och Healer. Hans styrka är att han har ett lugn och en inkännande personlighet, samt kunskap om naturens helande krafter. Daniel har lång erfarenhet av meditation och skapande hantverk med fokus på gamla naturtraditioner. Han har även arbetat 25 år med människor, först som förskolelärare och sedan som mentor för ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder.
Kontakt:
Daniel Faunbäck Persson
Mobil: 0768643762
Email: daniel.faunback@gmail.com