"Soundhealing Gong & Crystal singing bowls"


Med AtmaVälkommen till Soundhealing.

Till vibrationerna och ljuden från Gongen & Kristallskålarna färdas du på en resa inåt i djup avslappning. De balanserande, lugnande och läkande tonerna från instrumenten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp.

Vi börjar med ett enkelt yogapass som alla kan vara med på. Detta för att landa i kroppen och röra oss lite innan det är dags för Yoga Nidra. Yoga Nidra är en yogisk teknik för djupavslappning och kallas för den "sömnlösa sömnen". Ett nästan hypnotiskt tillstånd där vi svävar mellan sömn och vakenhet. I det här tillståndet är förutsättningarna för att ta emot och tillgodogöra sig gongens och skålarnas effekt optimerad.
När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. 


Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. 
Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.
Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anses och upplever många att skålarnas toner och vibrationer har en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall.
Vi avslutar med te, yogisnacks & sharing. Du delar endast om du vill och känner dig bekväm med det. Det finns även utrymme för frågor.

Anmälan via mejl till bastenaandrum@outlook.com
Kostnad 450:- till swish 1233579034 senast den 20/10-20, eller kontant på plats- jämna pengar.
Te & Yogisnacks ingår.

Har du några frågor går det även bra att ringa 0736158870
Varmt välkommen och väl mött/ Atma

Observera att det endast är anmälan via mejl som är giltig
Till Facebook event